Geen opkomst ivm Corona virus

I.v.m. de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus is er geen opkomst voor alle groepen van scouting Bunde t/m 28 April.

.coronavirus

Bij vragen op opmerken, klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om contact op te nemen met de secretaris

100ste Jeugdlid Scouting Bunde

Het was al een tijdje spannnend, wie zou het worden, het 100ste lid.
Echt duidelijk is het nog niet want deze 2 heren zijn gelijktijdig aangemeld.
Daar doen we dan ook niet moeilijk over. een gedeelde 100ste plek.

We zijn dan ook apentrots dat we deze mijlpaal gehaald hebben. Op naar het 200 jeugdlid!

Hier staan ze dan, Ghiel en Guido Debije, proficiat heren

Ps, dank aan meervandaag voor het maken van bovenstaande foto!

Proefdraaien bij scouting Bunde

Wil je een keer komen kijken, dat mag natuurlijk!!  je bent van harte welkom!
Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan melden we je aan bij de betreffende speltak bij jouw leeftijdsgenoten.
Hoe dan verder, je krijgt een stippenkaart om nog eens 4x vrijblijvend te komen kijken of je het echt leuk vindt.

strippenkaart

Is de strippenkaart vol.. dan moet je een keuze maken, word ik lid of niet.
We zien je dan graag bij scouting.

Ps, Wil je als staf een keer ervaren hoe het is bij scouting, ook dat is mogelijk! ook dan stuur een mailtje naar het secretariaat en we nemen zsm contact met je op.

Film scouting Bunde Verhuur

Klik hieronder om een impressie te verkrijgen van ons prachtige scoutinggebouw en de omgeving van scouting Bunde.

.be">
.be