Rabobank Clubsupport

Op 5 oktober a.s. start de sponsoractie Rabo Clubsupport. De actie duurt tot en met 25 oktober.

Scouting Bunde doet hier ook aan mee.

Het sponsorbedrag wordt verdeeld via stemmen. Hoe meer stemmen hoe meer geld. Scouting Bunde kan dit geld goed gebruiken.
In verband met Corona zijn er sinds half maart nauwelijks nog inkomsten geweest uit acties.
De leden van de Rabobank mogen elk 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 3 op één vereniging. De andere kun je verdelen over andere verenigingen.
Ben je lid van de Rabobank? Stemmen kan via de Rabo App of via www.rabobank.nl/clubsupport .
Mogen wij op massale steun rekenen? Maak deze actie ook bekend bij familieleden en vrienden, die de scouting een warm hart toedragen.

Ons doel

Gezien onze vereniging nog steeds groeit is de vereniging genoodzaakt het aantal tenten en het spelmateriaal uit te breiden. Vandaar dat we hopen dat er flink gestemd gaat worden.

Over ons

Scouting Bunde is een vereniging die 113 jeugdleden en andere leden het spel van scouting Nederland laten beleven.

Tevens proberen we als vereniging midden in de samenleving te staan en deel te nemen aan meerdere activiteiten binnen de gemeente maar ook daarbuiten.

rabobank

Afmelden club

Natuurlijk kan het wel eens voorkomen dat je eens een club niet kan. Meld je dan wel af zodat de staf niet onnodig lang op je hoeft te wachten.

Vul de gevraagde gegevens in en je staat genoteerd dat je de betreffende club niet aanwezig bent.

We zien je dan weer de eerst volgende club!

100ste Jeugdlid Scouting Bunde

Het was al een tijdje spannnend, wie zou het worden, het 100ste lid.
Echt duidelijk is het nog niet want deze 2 heren zijn gelijktijdig aangemeld.
Daar doen we dan ook niet moeilijk over. een gedeelde 100ste plek.

We zijn dan ook apentrots dat we deze mijlpaal gehaald hebben. Op naar het 200 jeugdlid!

Hier staan ze dan, Ghiel en Guido Debije, proficiat heren

Ps, dank aan meervandaag voor het maken van bovenstaande foto!

Proefdraaien bij scouting Bunde

Leuk dat je een keer wil komen kijken !!
Vul onderstaand formulier in en de staf neemt zosnel mogelijk contact met je op

/ / Invalid Input

Mocht het nodig zijn kunnen we altijd iemand van de ouders bereiken