BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR HUURDERS

In onderstaande brief vind u belangrijke informatie betreffende uw bezoek aan Scouting Bunde. In een andere bijlage hebben wij u ons verhuur regelement toegestuurd, onderstaand vind u aanvullende informatie over de belangrijkste regels welke wij hanteren.

• Ons gebouw wordt enkel verhuurd aan jeugd gerelateerde verenigingen/stichtingen. Onze locatie is dan ook niet beschikbaar voor teamuitjes, vriendenweekenden, feestavonden en andere luidruchtige activiteiten. Respecteer onze buren en hun nachtrust. Geen muziek buiten en houdt het stemvolume laag na 22:00u.

• Bij twijfel over de groepssamenstelling of verenigingsafkomst zijn wij gerechtigd groepen de toegang te weigeren.

• Tussen 22:00u en 07:00u dient er stilte te heersen op ons terrein, dit om overlast voor omwonenden te beperken. Het is geen probleem om na 22:00u onze vuurplek te gebruiken, mits het stemniveau laag wordt gehouden.

• Geluidsapparatuur c.q. muziekinstrumenten zijn verboden op ons terrein

• De vrijwilligers welke jullie tijdens aanvang/vertrek van de huurperiode in/uitlaten houden zich aan het tijdstip welke is afgesproken bij het maken van de boeking. Het is mogelijk deze tijdstippen tot maximaal 48 uur voor aanvang uw bezoek te wijzigen, binnen 48 uur zijn hier kosten aan verbonden (wachturen á 25 euro per uur). Het is dus van belang dat u als huurder op tijd aanwezig bent, én op tijd klaar bent met poetsen en opruimen.

• Een bescheiden kampvuur maken is mogelijk op de vuurplaats. Informeer bij onze vrijwilliger of wij hout aanwezig hebben om te stoken.
  • Het is niet toegestaan auto’s te parkeren binnen het hek, dit op last van de brandweer.

• Het is wel toegestaan de auto’s te lossen of laden op het binnenterrein.

• Roken is alleen toegestaan in de brandgang zoals aangegeven op de foto.

gebouw